Aksentti Ensemble on uusi, vuonna 2016 perustettu tamperelainen lauluyhtyeenomainen kokoonpano, joka tähtää laadukkaaseen ja laaja-alaiseen musisointiin. Se seikkailee luovasti lauluyhtyeiden ja kamarikuorojen välimaastossa poimimalla mielenkiintoisia ohjelmistoja kummaltakin puolelta.

16-henkinen lauluyhtyeemme koostuu pääosin tamperelaisista kuorolaulun harrastajista, joista useimmilla on monivuotinen laulajatausta eri kuoro- ja lauluyhtyekokoonpanoista.

Konserttien lisäksi tulemme jatkossa tekemään myös erilaisia tilauskeikkoja.

Harjoittelemme maanantaisin klo 18 - 20.30 Norssilla, Kuokkamaantie 2.

Lue lisää: https://aksenttiensemble.webnode.fi/ota-meihin-yhteytta/

Kuva: Pekka Huttunen

Juha Törmä on tamperelainen kapellimestari ja kuoronjohtaja. Kahden kuoron taiteellisen johtajuuden lisäksi hän toimii orkesterinjohdon kouluttajana, sovittajana ja nuottigraafikkona. Kapellimestariopinnot Törmä aloitti yksityisesti Osmo Vänskän johdolla ja jatkoi niitä Jorma Panulan kapellimestariluokalla Sibelius-Akatemiassa.

 
Suoritettuaan sekä orkesterin- että kuoronjohdosta A-tutkinnot Törmä on konserttiproduktioiden ja levytysten ohella toiminut orkesterinjohdon opettajana muun muassa Pirkanmaan ja Jyväskylän ammattikorkeakouluissa, Pirkanmaan Pinnassa sekä kouluttanut sotilaskapellimestareita.